Make your own free website on Tripod.com
DAPAT DUIT, TIDAK PERLU MODAL WALAU 1 SEN PUN..
Home

boffopaidmail.com

BUAT DUIT DENGAN HANYA BACA EMAIL DAN KLIK BANNER!!!

Laman ini nak kenalkan kepada anda satu website yang membolehkan anda dapat extra money.. Tidak kira lah anda student, telah bekerja atau menganggur... Semua boleh buat duit. BARU SIGN UP saja anda sudah dapat BONUS USD$500.. Ini dalam nilai US Dollar, kalau dalam Ringgit M'sia sudah RM2000..cubalah anda bayangkan sendiri...!!!

Tak perlu keluar MODAL 1 sen pun, TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE, dapat BONUS $500 lagi, direct ke account lepas sign up.

Anda hanya perlu SIGN UP!!
Saya buat ini pun sambil2 je.... Saya pun nak cari pendapatan sampingan lebih sikit. Sambil melayari internet terjumpa lah website ini. Lepas sign up, Saya cuba-cuba lah tengok account tu.. Punya lah terkejut, dalam seminggu saja dalam account saya telah ada USD$1,000 iaitu lebih kurang RM4000...

CARA-CARA NAK DAFTAR….Steps dia mudah jer...
 
1. Anda klik 'URL' ini :
 
2. Klik 'Sign Up.'

3. Taipkan alamat email anda. Nanti anda akan terima

di email anda untuk sahkan.

4. Tutup laman boffopaidmail.com

5. Lepas itu, tengok email anda. Anda klik perkataan ini:

‘boffopaidmail.com sign up URL‘.

6. Disitu ada 2 link. Anda klik link yang pertama.

7. Lepas itu, akan keluar laman boffopaidmail.com balik.

8. Klik 'Sign Up'.

9. Isi borang yang dipaparkan.

10. Sampai diruangan cara bayar, anda pilihlah bayar

melalui 'Check'.

11. Lepas isi, klik 'Sign Up'.

12. Masukkan Username dan Password yang anda telah

isi dalam borang tadi.

13. Disitu anda akan lihat akaun anda sudah ada $500...

Betul tak macam saya cakap tadi?

14. Kemudian, klik 'paid2click'.

15. Disitu akan ada 7 banner. Setiap 1 banner yang anda

klik, akaun anda akan bertambah $10.00 (lebih

kurang RM40.00). Untuk klik banner ke 2, kena

tunggu sampai habis surf.

16. Klik semua banner sampai habis.

17. Klik 'Earnings stats'…

18. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya

klik banner. SENANG KAN??!!

19. Untuk tambahkan lagi duit anda dalam akaun, anda

hanya invite kawan-kawan anda. Dapatkan sebarapa

banyak email kawan-kawan anda. Emailkan peluang

ini kepadanya. Sertakan URL anda (dapatkan url

anda di menu 'Refferal Links").

just sign up kat url ni je..


http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=yas38


HARUS DIINGAT!!!!

Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL…. Ini adalah atas usaha anda untuk mendapatkan duit. Anda tolong PROMOTE WEBSITE dan SPONSOR BOFFOPAIDMAIL. BOFFOPAIDMAIL akan bagi KOMISEN pada anda.

Sama saja kalau anda jual barang dari rumah ke rumah, macam jurujual. Tolong kempen barang, kalau dapat ramai pelanggan, syarikat akan bayar lebih komisen kan? Sama saja kan…?

Ini zaman apa?? Anda sanggup ke menjaja dari rumah ke rumah???? Sekarang zaman e-Bussiness… Tidak payah penat2, jalan sana jalan sini, tebalkan muka promote barang kat orang. Kalau orang nak beli..ok lah kan, berbaloi dengan penat kita. Kalau orang tak nak beli?? Macam mana?.. Tak ke membazir air liur aje. Disini JUST SURF WEBSITE dia orang,.. Kira tolong PROMOTE barang2 dia orang lah. Dan anda dapat komisen… Begitulah al-kisahnya… Faham betul2 ya... Kita pun tidak akan buat kalau kerja promosi ini kalau tak halal, takut gelap hati. Ya tak??.. Ini sekadar penerangan sahaja.

BOFFOPAIDMAIL BAYAR ANDA MELALUI CEK

Kita akan dapat bayaran melalui CHECK atau dalam bahasa Melayu nya CEK. Sebab kita tahu, mesti anda akan alami problem tak tau nak pilih cara pembayaran. Hanya klik dan pilih 'CHECK' saja semasa sign up dan pastikan alamat anda itu betull Sebab cek tersebut akan sampai di DEPAN PINTU RUMAH ANDA.

Cara Bayaran Selain CEK

(kalau tak nak, abaikan saja)

Cara cepat dapat duit direct ke akaun.

Untuk panduan mengisi borang bagi e-gold atau e-bullion bayar pada anda melalui check, sila klik menu 'FORM1' di atas.
Untuk cara-cara transfer dari e-gold atau e-bullion ke akaun MAYBANK anda klik link di bawah:

 
 

PENTING!!

CARA DAPATKAN DOWNLINE

Setiap 1 downline di LEVEL 1 => dapat $10.00 BONUS
Setiap 5 downline di LEVEL 2 => dapat 8% drp jumlah duit setiap downline anda ada.( banyak tuu..)
Dan begitulah seterusnya........lagi RAMAI DOWNLINES anda lagi BANYAK, CEPAT DUIT MASUK!!

CARA-CARA - Caranya senang sangat...

1. Anda sign in kat Boffopaidmail.

2. Klik 'Sign Up'.

3. Tulis alamat email member2 anda.(Ini bertujuan nak invite member masuk dibawah anda).

4. Tulis email mereka, klik 'Send'.

5. Lepas itu klik 'Sign Up' lagi. Masukkan alamat email member anda lagi dan 'Send'.

6. Dan begitulah seterusnya. Invitelah seramai mana anda mahu. (kalau member anda sign up, akan adalah downline anda)..senang dan mudah saja.


Harus diingat!!!!

1. SPAM (menyebarkan atau forwardkan URL anda melalui email

dalam kelompok ramai) tidak dibenarkan sama sekali kerana

tindakan itu TIDAK JUJUR.

2. Segala perbuatan Spam ini boleh dikesan oleh Boffopaidmail.

3. MEMBER BARU DILARANG MENDAFTAR DI PC ANDA,

SEKALIPUN IA TINGGAL SERUMAH. PENYERTAANNYA AKAN

DIBATALKAN DAN IA TIDAK LAYAK MENYERTAI WALAU

DENGAN DARI MANA-MANA PC PUN. JELASNYA 1 AHLI 1 PC.

Pihak Boffopaidmail mempunyai sistem yang dapat mengenali

dari PC mana sesaorang itu mendaftar. INGAT..........

P/S :

- Ini atas kreativiti masing2 nak promote URL anda. Lagi ramai

downline anda, lagi banyak duit masuk.

- 3 kali seminggu sudah mencukupi surf Boffopaidmail. Janji

account anda 'ACTIVE'.

- Jangan abaikan tanggungjawab lain pulak.

- Kita sudah khabarkan segala rahsia nak tambahkan duit dalam

account anda. Hanya anda saja nak cuba atau tak nak..

G00D LUCK!!


CARA TAMBAHKAN DUITKAN

DALAM ACCOUNT

Rajin2kan lah diri anda untuk:

1. Surf website boffopaidmail dengan cara:

Klik 'Paid2Click'.
Disitu ada banyak banner atau ads dan setiap 1 anda klik akan keluar website. Diatas iklan itu akan tertulis 'Thank you for supporting our sponsors! You will receive 1000 cents(s), once you have visited this sponsor's site for at least 30 seconds'.
Anda hanya tunggu sampai diatas itu tertera 'Your account has been credited. Thank you!'.
Lepas itu baru lah anda klik ads yang lain pula.
Tengok!! kan sudah dapat $70 = lebih kurang RM280.
2. Dapatkan $200 hanya dengan bace email yang dihantar di 'Your Inbox'. Caranya macam ini:

- Klik 'Your Inbox'.

- Klik email yang diberi.

- Disitu terdapat sama ada 1 @ 2 link. Anda klik saja link itu.

- Dia akan akan keluar iklan dan diatasnya tertera 'Thank you for supporting our sponsors! 'You will receive 20000 cents(s), once you have visited this sponsor's site for at least 200 seconds'.

- Tunggulah sampai tertera 'Your account has been credited.Thank you!'.

- Setiap iklan yang anda surf $200 akan dimasukkan ke account anda.

- Dah selesai semuanya, klik 'Earnings Stats'.

- Tengok lah berapa banyak sudah masuk dalam account anda. Jangan pengsan dah ler...


LAIN-LAIN CARA BAYARAN


Cara-cara pembayaran Boffopaidmail pada anda selain cek.


Ada banyak cara untuk dapatkan bayaran daripada Boffopaidmail. Dan cara paling mudah ialah menerima bayaran melalui CEK sebab anda tidak perlu 'Sign Up' untuk dapatkan no. account.

Tapi kalau anda nak juga gunakan e-gold atau e-bullion, tak ada masalah, Kita boleh tunjuk jalan tapi anda mesti 'Sign Up' dulu.

Disni kita akan tunjukkan cara nak dapatkan no. account e-bullion atau e-gold.

Kalau anda nak tahu, e-gold atau e-bullion adalah merupakan TEMPAT SIMPANAN DUIT sementara, sehingga duit anda sudah cukup untuk dikeluarkan (payout).

Account e-gold dan e-bullion ini adalah DIJAMIN SELAMAT, sebab dia ada SECURITY dan anda tak perlu risau. Duit anda selamat disana.


Untuk SIGN UP e-gold, anda klik link ini:

www.e-gold.com

ATAU

Untuk SIGN UP e-bullion anda klik link ini :

www.e-bullion.com

 
STEP 1 :

CARA MASUKKAN DUIT DARI BOFFOPAIDMAIL KE AKAUN E-GOLD ATAU E-BULLION

Selepas masuk website e-gold atau e-bullion anda ikutlah step ini:

1. Anda klik 'My Account'.

2. Disitu dia akan minta anda masukkan alamat EMAIL. Kemudian anda akan terima no. akaun e-gold atau e-bullion di emel anda.

3. Pergi tengok emel untuk dapatkan no. akaun anda. Kemudian, copy no. akaun. (sebaiknye save semua maklumat itu, nanti lupa pula).

4. Klik link dalam emel itu untuk masuk balik dalam laman e-gold atau e-bullion.

5. Lepas itu, anda masukkan no. akaun di 'Sign In' untuk ACTIVE kan akaun e-gold atau e-bullion anda itu.

6. Lepas semuanya okey, anda klik 'logout'.


Lepas itu tukar status payment anda di Boffopaidmail.

1. 'Sign In' di boffopaidmail.

2. Klik 'User Account Info'.

3. Tukar cara bayaran ke e-gold atau e-bullion.

4. Kemudian, di 'Payment Account ID' anda masukkan no. account e-gold atau e-bullion yang tadi.

5. Akhir sekali, klik 'Save Change'. (Duit anda akan selamat dimasukkan).


STEP 2 :

1. CARA MASUKKAN DUIT DARI AKAUN E-GOLD ATAU E-BULLION DIRECT KE AKAUN BANK (MAYBANK)

Ini adalah cara masukkan duit apabila sudah CUKUP DUIT DALAM ACCOUNT UNTUK DIKELUARKAN (payout). Iaitu duit anda sudah sampai $15,000.(Tak semestinya tunggu sampai $15,000 baru boleh keluarkan). Sebab polisi Boffopaidmail ini menyatakan ahli yang jujur akan dapat bayaran cepat. Kita sudah pernah keluarkan $4000 dalam account MAYBANK.

UntUk dapatkan keterangan lebih lanjut tentang transfer duit, direct ke account bank anda. Sila ikuti panduan yang dijelaskan di 'www.egoldmalaysia.com'.


2. CARA TUNTUT DUIT DARI AKAUN E-GOLD ATAU E-BULLION DENGAN CEK


Maksudnya e-gold atau e-bullion akan keluarkan cek dan akan hantar cek ke alamat rumah anda.


1. Anda 'Sign In' di e-gold atau e-bullion.

2. Klik 'Withdrawals'.

p/s:

1. Kita pun pakai cek saja, murah (USD$2 caj. Cuma lambat

sikit tak apalah).

2. Kalau tak mahu susah2 buatlah cara bayaran melalui cek. Tapi kalau nak buat cara lain pun tak ada hal. ikut saja betul2 cara yang diterangkan atas.


TIPS dapatkan lebih duit dalam account

Saya nak bagitau cara nak dapatkan lebih banyak duit dalam account anda. Maksudnya BONUS lah... Ikutilah tips ini.


TIP 1...

- Bila sudah login, cubalah anda cari 'Paid2Click'.

- Kemudian klik.

- Disitu anda akan nampak beberapa banner. Klik setiap banner

itu. Setiap kali anda klik akan dapat BONUS $10.00..(benda ini

autosurf. Jadi, anda hanya tunggu sampai habis surf).

- Lagi satu, anda kena rajin tengok disitu selalu, sebab dia akan

ada bila2 masa. Lagi kerap anda login, lagi banyak duit masuk.


TIP 2...

- Cara nak tambahkan duit dengan baca email (yang ini lagi

LUMAYAN sebab setiap 1 email yang anda baca akan dapat

$200.00 direct ke account anda.

- Anda hanya klik 'Your Inbox'.

- Kemudian disitu ada link. Klik saja link itu. Dia akan autosurf.


TIP 3...

- Kalau nak dapat lagi untung kena rajin2lah invite member.

Anda akan dapat bayaran daripada downline anda. Setiap

seorang anda tarik, akan dapat $10.00 iaitu RM40.00, banyak

tu.... (Sudah tau kan cara nak invite member??)==> rujuk

step yang telah diterangkan diatas.

- Lagi ramai member downline anda, lagi banyak anda dapat

duit tau.

- Masa ini anda duduk di rumah goyang kaki pun duit masuk

aje. Tak perlu risau2 lagi. Jadi, invite lah seramai mana anda

suka.


Kita sudah turunkan segala cara nak DAPATKAN EXTRA MONEY. Anda pandai2lah buat sendiri. Kita ini ikhlas nak membantu.


Akhir kata, wassalammualaikum..w.b.t....


....SAMA2LAH KITA BANTU-MEMBANTU SESAMA KITA....

boffopaidmail.com

mybft38@yahoo.com